Starbucks on the go til jeres arbejdsplads

Starbucks on the go er et premium selvbetjent drikkevare koncept, der bringer den autentiske Starbucks oplevelse til jeres arbejdsplads.

Læs mere her

Pelican Rouge

Selecta præsenterer Pelican Rouge, et historisk kafferisteri og kaffebrand. Siden 1863 har Pelican Rouge kaffe været kendt for sin høje kvalitet og lækre smag. Nu kommer der helt nye Pelican Rouge kaffeblends til Danmark. Læs historien om Joseph van Leckwyck, der startede det hele i 1863, og hvordan han revolutionerede datidens kaffevaner. 

Læs om Pelican Rouge

Kaffeløsninger til arbejdspladsen

Kaffemaskiner har forskellige måder at brygge kaffe på. 

Hos Selecta tilbyder vi en række af de bedste maskiner, så du kan få en, der lever op til lige præcis dit behov for f.eks. friskkværnede bønner, mælkeskum eller muligheden for også at brygge te og kakao. Udforsk vores udvalg af kaffemaskiner her.

Vores kaffemaskiner

Starbucks on the go

Med Selectas “Starbucks on the go” behøver jeres medarbejdere ikke at tage forbi caféer på vej til arbejde for at få Starbucks velkendte kvalitet. Vi tilbyder at forvandle et lille hjørne af jeres virksomhed til jeres helt egen Starbucks café med samme kaffebønner, maskiner og indretning.

Læs mere

Selvbetjente løsninger inden for

Vores kaffebrands

Vi får hverdagen til at fungere

Vi tilbyder selvbetjente løsninger af højeste kvalitet inden for kaffe, snacks, kolde drikke og vand.

Hos Selecta arbejder vi med løsninger. Vi tilbyder forskellige services inden for vendingautomater og kaffemaskiner, som passer til dit og din virksomheds behov.

Selecta er en servicevirksomhed der sikrer, at kaffemaskiner og automater fungerer optimalt. Alle vores løsninger er skræddersyede - og vi vi tilbyder alt fra den hurtig-producerende kaffeautomat til avancerede kaffemaskiner, der brygger gourmetkaffe som på en ægte italiensk café, når kunder, medarbejdere og mødegæster skal forkæles ekstra meget. 
 

00:00 / 00:00

Drik kaffe med en god smag i munden. Hos Selecta ved vi, at kaffebønnerne har været på en lang rejse, før de lander i vores maskiner og til sidst i jeres kopper. I samarbejde med Selecta Coffee Fund tager vi stilling til produktionsvilkårene og er med til at hjælpe og uddanne bønderne, der arbejder på kaffeplantagerne. For hvert kilo kaffe, der kører gennem vores kaffeautomater i jeres virksomhed, donerer vi 1 krone til uddannelse, så vi sammen kan sikre en bæredygtig fremtid.

Vi har den bedste løsning til jer